Header - Water Saver

 

Udhëzimet për mbjelljen - Water Saver

Kombinim i veçantë me bar të durueshëm ndaj thatësirës. Shumë i fortë dhe i përshtatshëm për zona të diellta dhe të thata ku ujitja është e kufizuar.

Udhëzimet për mbjelljen

Icons verpakking Engels 10 - landscape
  1. Nivelizoni sipërfaqen, hiqni gurët dhe barin dhe bëni plehërimin.
  2. Mbjellni në dy drejtime kryqëzuar.
  3. Përpunoni lehtësisht me grabujë për të fshirë farat dhe rrotulloni sipërfaqen për të siguruar kontaktin e mirë midis tokës dhe farave.
  4. Ujitni shpesh për të parandaluar thatësinë.
  5. Kositeni barin në gjatësinë 6 - 8 cm, prerjeni në

Degëzimi: 2 - 4 javë. Korrni shpesh dhe bëni fertilizimin dhe ujiteni mjaftueshëm.