Header - Shadow

 

Udhëzimet për mbjelljen - Shadow

Kombinim i veçantë me bar të durueshëm ndaj hijes. Ky bar unik paraqitet shkëlqyeshëm në dritë të ulët, në hije por gjithashtu edhe në diell.

Udhëzimet për mbjelljen

Icons verpakking Engels 10 - landscape
  1. Nivelizoni sipërfaqen, hiqni gurët dhe barin dhe bëni plehërimin.
  2. Mbjellni në dy drejtime kryqëzuar.
  3. Përpunoni lehtësisht me grabujë për të fshirë farat dhe rrotulloni sipërfaqen për të siguruar kontaktin e mirë midis tokës dhe farave.
  4. Ujitni shpesh për të parandaluar thatësinë.
  5. Kositeni barin në gjatësinë 6 - 8 cm, prerjeni në

Degëzimi: 2 - 4 javë. Korrni shpesh dhe bëni fertilizimin dhe ujiteni mjaftueshëm.