RPR Lawn - Header

 

Udhëzimet për mbjelljen - RPR® Lawn

RPR® është një kombinim bimor shumë i fortë, që rikthehet shpejt, për terren me stres të lartë dhe barishte të hollë dhe të dendur. Fortë si hekuri dhe i përshtatshëm për qëllime rekreacioni dhe sportive.

Udhëzimet për mbjelljen

Icons verpakking Engels 10 - landscape
  1. Nivelizoni sipërfaqen, hiqni gurët dhe barin dhe bëni plehërimin.
  2. Mbjellni në dy drejtime kryqëzuar.
  3. Përpunoni lehtësisht me grabujë për të fshirë farat dhe rrotulloni sipërfaqen për të siguruar kontaktin e mirë midis tokës dhe farave.
  4. Ujitni shpesh për të parandaluar thatësinë.
  5. Kositeni barin në gjatësinë 6 - 8 cm, prerjeni në 4 cm.

Degëzimi: 1 - 3 javë. Kositeni shpesh dhe bëni plehërimin dhe ujiteni mjaftueshëm.