Header-Resilient Blue Golf

 

udhëzime për mbjellje - Resilient Blue® Golf

Mos u shqetëso, edhe në kushte ekstreme. Teknologjia e barit Resilient Blue lejon që bari  të pësojë shumë më pak në kushte ekstreme, si thatësirë dhe ngrohtësi, por gjithashtu siguron rimëkëmbjen më të shpejtë pas këtyre kushteve. Resilient Blue, standardi i ri për qëndrueshmëri.

udhëzime për mbjellje

picto's monaco
  1. Mund të mbillet në temperaturën e tokës deri në 10 gradë Celsius.
  2. Mbjellja e barit të bëhet në mënyrë të rregullt me një mbjellës. Mbjellësi duhet të jetë i pastër dhe i thatë.
  3. Thellësia ideale e mbjelljes është 5 - 10 mm.
  4. Ujiteni shpesh për të shmangur thatësinë.
  5. Kositeni një të tretën e gjatësisë së barit për çdo prerje. Lartësia minimale e kositjes nga 10 mm..